Politie Utrecht

Persbericht Eemland noord, 09.50 uur

Utrecht, 26-11-2009

Auto-inbrekers actief

BAARN In de nacht van dinsdag 24 november op woensdag 25 november vond er in Baarn een serie auto-inbraken plaats waarbij in de meeste gevallen airbags en ingebouwde navigatieapparatuur werd gestolen.

Uit de aangiften blijkt dat de verdachten tussen 23.00 en 07.30 uur actief zijn geweest in de wijk tussen de Geerenweg en de Eemweg, dichtbij de op- en afrit naar de Rijksweg A1. De autos die werden opengebroken stonden geparkeerd op de Ruysdaelhof (2), de Mauvestraat (1), de Pieter de Hooghlaan (1), de Van Speijklaan (1), de Govert Flincklaan (1) en de Zandvoortweg (1).

De politie heeft nog geen informatie over de verdachten en doet een dringend beroep op eventuele getuigen zich te melden bij de politie Eemland noord via het telefoonnummer 0900-8844. Verder benadrukt de politie dat bij het waarnemen van verdachte situaties gebeld mag worden met het alarmnummer 112. Voor meer informatie hierover zie de website www.herkendesignalen.nl die is ingericht voor de publiekscampagne rond het verbeteren van de heterdaadkracht.