Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 26-11-2009

Bekeuringen voor baldadigheid

WIJK BIJ DUURSTEDE De politie heeft twee jongeren uit Wijk bij Duurstede bekeurd voor het plegen van baldadigheid op de Karel de Grotestraat.

Op woensdagavond rond 20.40 uur kreeg de politie de melding dat een aantal jongeren een fietsenrek uit de grond trok op de Karel de Grotestraat. Ter plaatse bleek dat het rek inmiddels wel weer op zijn plek stond maar dat de klinkers opnieuw gelegd moesten worden. Twee jongens, 15 en 17 jaar oud, die zich daar nog bevonden erkenden verantwoordelijk te zijn geweest voor het vandalisme en kregen een bekeuring. De ouders van beide jongens werden ingelicht.

Verkeersongeval met letsel

VEENENDAAL Op woensdag 25 november rond 18.40 uur vond op de Grote Beer een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster waarbij zij gewond raakte.

De automobilist, een 84-jarige inwoner van Veenendaal, negeerde op de Grote Beer een rood verkeerslicht waarna hij de fietsster, een 20-jarige Veenendaalse, aanreed. Zij klaagde over pijn aan haar elleboog en werd voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeerspolitie kwam ter plaatse en maakt proces-verbaal op.