AEGON

Ajax brengt pensioen onder bij AEGON

Vandaag is in Den Haag het pensioencontract van AJAX feestelijk ondertekend door Rik van den Boog, Algemeen Directeur Ajax; Jeroen Slop, Financieel Directeur Ajax; Edgar Koning, Directie AEGON Nederland en Heiko Hoogendijk, directeur Sales AEGON Corporate & Institutional Clients. Daarnaast gaf Ajacied en oud international Bryan Roy het startsein voor de actie "Het Doel van AEGON". Met deze actie wil AEGON zijn hoofdsponsorschap van Ajax dichter bij de klant brengen.

Ajax heeft bij AEGON een DC Garant pensioencontract gesloten dat in gaat op 1 mei 2009 en geldt voor 135 werknemers. De spelers en trainers vallen niet onder dit contract, voor hen gelden branche brede regelingen. De overeenkomst is tot stand gekomen door een uitgebreide marktscan waarbij ABN AMRO Verzekeringen als adviseur voor Ajax heeft opgetreden.

Algemeen Directeur Ajax, Rik van den Boog, legt uit waarom er voor AEGON gekozen is: "We hebben niet zomaar voor AEGON gekozen. Het is voor Ajax van belang dat we niet alleen de scherpste tarieven hebben, maar ook dat onze werknemers de beste garanties hebben met betrekking tot hun pensioen. Dat we die combinatie bij onze hoofdsponsor hebben gevonden is geweldig. Het bewijst dat AEGON ook op dat terrein een goede partner is en het contract versterkt de onderlinge band tussen Ajax en AEGON. Daar zijn we natuurlijk erg tevreden over."

AEGON is natuurlijk trots om naast hoofdsponsor, nu ook de pensioenverzekeraar van Ajax te zijn. "De samenwerking is vanaf het begin goed geweest", geeft Heiko Hoogendijk, directeur Sales AEGON Corporate & Institutional Clients, aan. "Ajax heeft een uitgebreide marktscan laten doen door hun adviseur. AEGON is toen als beste uit de bus gekomen. Hieruit blijkt maar weer eens dat Ajax en AEGON een zeer goede match is, en niet alleen op sportief gebied."

Het Doel van AEGON
AEGON wil met het hoofdsponsorschap van Ajax AEGON fans creëren. Dit doet AEGON op een eerlijke, betrokken en sympathieke wijze. Bij het afsluiten van een pensioencontract gaat AEGON daarom naar de klant met "Het Doel van AEGON". Medewerkers kunnen door het nemen van penalty's kans maken op leuke Ajax prijzen en de titel 'Penalty Koning(in)'. De eerste penalty van deze actie werd vandaag genomen door Ajacied en nu individueel jeugdtrainer Bryan Roy.