Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Samenwerkingsverband Noord-Nederland opent nieuwe site

Met de website 123subsidie.nl wil Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) ondernemers ondersteunen in hun zoektocht naar relevante subsidieregelingen. In (Noord-)Nederland zijn namelijk zeer veel subsidieregelingen voor recreatieondernemers van kracht. Maar vanwege dit grote aantal regelingen is het voor ondernemers lastig de juiste regeling te vinden.

Na het beantwoorden van enkele vragen kan de ondernemer direct zien voor welke regeling(en) hij of zij in aanmerking komt. Daarna kan er eenvoudig meer informatie worden gedownload, kan men contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie of -in sommige gevallen- de subsidie direct aanvragen.

Mogelijkheden
De website bevat momenteel 25 subsidieregelingen. Er bestaat echter een veel groter aantal subsidieregelingen. Hebt u alle vragen ingevuld en is er geen regeling van toepassing op uw project? Neem dan contact met SNN op. Aan de hand van uw gegevens bekijken zij wat uw subsidiemogelijkheden zijn.
Bel SNN, T 050 - 522 49 47 of mail naar 123subsidie@snn.eu. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw regiomanager Petra Ellens voor Groningen en Friesland.

26 november 2009