Provincie Noord-Holland

Beste onderneming gezocht

26 november 2009 - Nieuwsartikel

De prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland wordt op 23 maart uitgereikt. Ondernemers kunnen zich hier nog voor opgeven.

Tijdens een gala-evenement reikt gedeputeerde Jaap Bond de prijs uit aan de beste onderneming van de provincie. Ondernemers die kans willen maken op de titel: âBeste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010â, melden zich aan via www.ovnh.nl. Het is ook mogelijk om een onderneming voor te dragen.

Verkiezing in 4 stappen:


1. Tot 31 december 2009 kunnen ondernemingen zich aanmelden. Vervolgens vindt een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria (tenminste 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, minimaal 5 personen fulltime in dienst, positief bedrijfsresultaat en uitzicht op continuïteit).


2. De geselecteerde ondernemingen worden gevraagd een lijst in te vullen en jaarcijfers toe te sturen ter voorbereiding op het bedrijfsbezoek door een team van deskundigen.


3. De provincie is onderverdeeld in 10 regioâs. De jury streeft ernaar om per regio een bedrijf te selecteren dat meedingt naar de hoofdprijs. Daarnaast heeft de jury de mogelijkheid om wildcards toe te wijzen. Op basis van de bezoeken nomineert de jury bedrijven voor de verkiezingsavond in maart.


4. Op de verkiezingsavond strijden de 10 genomineerden om de titel: Beste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010. Op grond van de presentatie op die avond en alle verkregen informatie kiest de jury een winnaar.

Verdere informatie, het reglement en de deelnameformulieren zijn te vinden op: www.ovnh.nl.

---