Bruna lanceert nieuwe boekengadget op Hyves

26/11/2009 13:05

Bruna BV

Bruna lanceert een nieuwe boekengadget op Hyves. De gadget is een virtuele boekenkast, met drie verschillende boekenplanken. De eerste plank is voor je eigen favoriete boeken. De tweede plank is voor al je Hyvesvrienden die ook de Bruna boekengadget hebben geïnstalleerd. Je ziet dan als Hyver direct de favoriete boeken van je vrienden. De derde plank dient als verlanglijstje, hier kun je boeken plaatsen die je nog graag zou willen lezen. Als extraatje verzorgt Bruna bovendien met één klik op de knop meer achtergrondinformatie over ieder boek in je online boekenkast.

Lezen en hyven hebben één grote overeenkomst: beide hebben een sterk socialiserend karakter. Bruna introduceerde daarom al eerder, als eerste in Nederland, een speciale boekengadget voor Hyves, 'Mijn boeken Top 3'. De nieuwe applicatie is inmiddels een groot succes. De virtuele boekenkast vervangt overigens de oude gadget, zodat gebruikers nu automatisch de nieuwe gadget in hun profiel zien.

De nieuwe boekengadget is onderdeel van de Bruna 'Pimp your profile' campagne op Hyves.

Tot en met 5 december kunnen Hyvers hun profiel verfraaien met een Sinterklaas Pimp en daarna met een Kerst Pimp. Deze pimp is gekoppeld aan de boekengadget van Bruna. Het boekenverlanglijstje wordt automatisch geïntegreerd in de Sint of Kerst Pimp. Onder Hyvers die de pimp hebben opgenomen, wordt een boekenkast vol met toptitels verloot, evenals 50 exemplaren van de nieuwe Jamie Oliver.

Voor meer informatie:


- http://www.hyves.nl/actie/boekengadget


- www.bruna.nl/boekengadget





http://www.bruna.nl