Gemeente Voerendaal

\ 26/11/2009 - Start bouw Drossaert de Limpensplein Klimmen

Woningstichting Voerendaal is gestart met de bouw van 18 appartementen en een supermarkt aan het Drossaert de Limpensplein in Klimmen.

De woningstichting wil met dit project investeren in de leefbaarheid, kwaliteit en passende woonruimte voor diverse doelgroepen. In de visie van Woningstichting Voerendaal is vooral de supermarkt voor de inwoners van Klimmen één van de belangrijkste zaken in het kader van leefbaarheid.

De appartementen zijn verschillend qua type, indeling en oppervlakte, maar ze hebben allemaal twee slaapkamers, een loggia aan de voorzijde en toegang tot het dakterras.
De appartementen worden op een moderne en duurzame manier verwarmd. Dit gebeurt door middel van warmtepompen die de warmte uit het grondwater winnen. Daarnaast wordt het hemelwater opgeslagen en na filtering aangeboden aan de appartementen voor het doorspoelen van de toiletten en het gebruik van de wasmachine. Deze voorzieningen zijn zeer energie- en milieuvriendelijk en bovendien gunstig voor de portemonnee van de huurders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Woningstichting Voerendaal manager vastgoed Michel Wolters, telefoonnummer 045-5751274 of e-mail info@woningstichtingvoerendaal.nl.