Gemeente Leidschendam-Voorburg


Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Schakenbosch

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis dat zij voornemens zijn om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het plangebied Schakenbosch.

Omschrijving plangebied
De locatie Schakenbosch (voorheen onder meer het terrein van de Robert Fleury-stichting) vormt de overgang van het stedelijk gebied van Leidschendam naar het landelijk gebied van de Duivenvoordecorridor.

Aanleiding
Aanleiding voor de herontwikkeling van het terrein 'Schakenbosch' is de wens van de daar gevestigde zorginstellingen om het huidige terrein opnieuw in te richten ten behoeve van enerzijds verschillende zorgfuncties en anderzijds een woonfunctie.

Overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen omtrent het voornemen tot het voorbereiden van het bestemmingsplan naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gebracht advies uit te brengen over dit voornemen. Eveneens wordt met inachtneming van het onderhavige artikel geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd.

26 november 2009

Meer informatie over "Schakenbosch"