Internet Overal en Aspider Solutions lanceren nieuwe Data MVNO.

26/11/2009 16:04

Internet Overal BV

Donderdag 26 november 2009 - INTERNET OVERAL en ASPIDER Solutions lanceren een mobiele data MVNO na ondertekening van de service overeenkomst waarbij ASPIDER een groot gedeelte van de MVNE services voor haar rekening neemt. ASPIDER Solutions is in staat om deze functie uit te voeren op grond van haar leveranciers contract met oa. KPN Wholesale Mobiel.

Met de lancering van INTERNET OVERAL als data MVNO is een nieuwe mijlpaal bereikt van het realiseren van de doelstelling om de 'defacto' MVNE in de Nederlandse markt te blijven. We zijn zeer blij met het kunnen servicen van INTERNET OVERAL. Een professionele partij die zeer veel potentie heeft en zich kenmerkt door haar kennis in de mobiliteits markt en inspelend op de 'Het Nieuwe Werken' aldus Patrick Meijer, verantwoordelijk voor Sales & Corporate Development binnen ASPIDER Solutions Nederland.

ASPIDER bouwt hiermee haar leidende positie in Nederland als MVNE wederom verder uit. Hierbij fungeert ASPIDER enerzijds als intermediair tussen de mobiele network operators en de MVNO's en anderzijds als een outsourcing partner welke operationele activiteiten verricht en systemen en processen levert welke voor een MVNO noodzakelijk zijn.

"INTERNET OVERAL is als data-MVNO een vreemde eend in de bijt van de voornamelijk spraak georiënteerde MVNO's. Bedrijven die zich willen bezighouden met mobiel bellen waren er immers al genoeg. INTERNET OVERAL positioneert zich als next generation MVNO, daarbij is het aanbieden mobiele werkplekken het uitgangspunt. De integratie van spraak en data (converged networks) vindt per slot van rekening ook plaats op mobiele werkplekken. INTERNET OVERAL wil in 2010 zijn mobiele data diensten uitbreiden met spraak. ASPIDER kan INTERNET OVERAL daarbij faciliteren en is daarom een duidelijke keuze." Aldus Jean-Paul Damen van INTERNET OVERAL.

Allereerst wordt met de hulp van ASPIDER de huidige 3.5G mobiel data productlijn verbreed en vernieuwd met nieuwe en tevens internationaal te gebruiken mobiel data SIM bundels. Te zijner tijd zal INTERNET OVERAL haar klanten ook mobiele spraak-data SIM proposities leveren. INTERNET OVERAL kan met de vernieuwing van haar 3.5G portfolio MKB ondernemingen toegesneden Mobiele SaaS oplossingen bieden. Momenteel levert INTERNET OVERAL 'unified messaging & collaboration services' voor gebruik in combinatie met laptops. Door toevoeging van spraak en roaming later in 2010 verstrekt INTERNET OVERAL zichzelf ook toegang tot de markt van PDA- en mobiele telefoon gebruikers.

Wat betekent dit nu voor bedrijven met (internationale) vestigingen


1 Mobiliteit en security; Vanaf 2010 biedt INTERNET OVERAL virtuele mobiele werkplekken met 'unified messaging & collaboration services' die kunnen worden ge-upgrade met mobiele spraakoplossingen,


2 Internationaal gebruik; klanten kunnen vanaf 2010 ook in het buitenland mobiel internetten en bellen,


3 Gemak en all-in-one; INTERNET OVERAL biedt klanten one-stop-shopping, klanten kunnen terecht voor complete mobiele werkplekken, inclusief online applicaties (SaaS) en (remote) ICT support.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.internetoveral.nl