Ingezonden persbericht


Persbericht

Arnhem, 18 november 2009

Instituut Jeroen Bosch opent zijn deuren in Barcelona

Op 26 november vindt de officiële opening van de vestiging van Instituut Jeroen Bosch in Barcelona plaats. Het bekende Nederlandse taal- en communicatie-opleidingsinstituut opereert sinds kort op de Spaanse markt onder de naam Bosch & Barnsdale Business Language Training.

In Barcelona werkt Instituut Jeroen Bosch samen met talenopleidingscentrum Barnsdale Business Language Training, dat begin 2009 van start ging met Spaans voor buitenlanders. De zoektocht van Barnsdale naar een partner in dit initiatief resulteerde in een fusie. Bosch & Barnsdale Business Language Training biedt taalcursussen op maat. Hiermee voorziet het opleidingscentrum in een betrekkelijke leemte in het Spaanse onderwijsveld.

De officiële opening op 26 november in het hightech business centre 22 @Barcelona staat grotendeels in het teken van het seminar 'Effective Communication in Business: Inter-cultural and Media Training'. Op het programma staan presentaties over de Angelsaksische business cultuur, succesvol zaken doen in Duitsland en China en een lezing over effectieve communicatie met de media. De avond wordt met een feestelijke receptie afgesloten.

Cursisten kunnen in Barcelona terecht voor zo'n 25 verschillende taaltrainingen, die ook door Instituut Jeroen Bosch in Nederland (Maastricht, Vught en Arnhem) en Duitsland (Kleve) worden aangeboden. Onlangs opende het instituut ook in China (Xi'an) een vestiging.

Wilt u de officiële opening van Bosch & Barnsdale Business Language Training in Barcelona bijwonen? Neem dan contact op met Hans Hermes, telefoon: +31 (0)650283054 of via h.hermes@instituutjeroenbosch.nl.


---



Ingezonden persbericht