Ingezonden persbericht



---



Persbericht
19 november 2009

De Bijenkorf lanceert grootste feestverlichting van Nederland Artiesten Alain Clark en Lisa Lois ontsteken na concert 106.800 lampjes

Op donderdag 26 november ontsteken zanger Alain Clark en X Factor-winnares Lisa Lois de grootste feestverlichting van Nederland, bevestigd aan het Bijenkorf-pand in Amsterdam. Voorafgaand aan deze bijzondere onthulling, geven beide artiesten een gratis concert op de Dam. De buitenkant van het pand van de Bijenkorf wordt gedecoreerd met ruim honderdduizend lampjes. De Bijenkorf zet hiermee een bijzondere traditie, Turn on the Lights, voort.

Concert Alain Clark en Lisa Lois op de Dam
Turn on the Lights 2009 start op 26 november om 19.00 uur met een spectaculair optreden van Alain Clark en Lisa Lois op de Dam in Amsterdam. Aansluitend op dit concert ontsteken Alain Clark en Lisa Lois de grootste feestverlichting van Nederland op de Bijenkorf Amsterdam.

Grootste geanimeerde feestverlichting van Nederland "De Bijenkorf zet met het jaarlijks terugkerende evenement, Turn on the Lights, een trend neer in Nederland, die buitenlandse warenhuizen al langer kennen. Met de kerstdagen in aantocht, zijn de feestverlichting op onze gevel en het unieke concert op de Dam ons cadeau aan Nederland. Vorig jaar was Turn on the Lights al een succes, maar dit jaar verwachten wij dat het nog groter en spectaculairder wordt", aldus Robert Bohemen, Directeur Marketing van de Bijenkorf. De feestverlichting bestaat uit meer dan 675 m2 LED-verlichting, waarbij 106.800 lampjes in banen op het pand worden aangebracht. Uniek zijn de animaties in de kleuren puur wit en warm wit. De feestverlichting is van 26 november tot half januari 2010 te bewonderen op de Bijenkorf Amsterdam.

Over de Bijenkorf
De Bijenkorf is een inspirerend, trendsettend en dynamisch warenhuis dat zich onderscheidt door een breed assortiment, vernieuwende thema's en evenementen. Tot het assortiment van de Bijenkorf behoren internationale topmerken en eigen merken op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, wonen, media, horeca en reizen. De Bijenkorf kent drie formats: de flagshipstores in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De mediumstores in Amstelveen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Enschede en Maastricht en de modefilialen in Groningen, Breda en 's-Hertogenbosch. De Bijenkorf heeft 4.100 medewerkers en is onderdeel van Maxeda.

www.debijenkorf.nl