Ingezonden persbericht


Amsterdam, 25 november 2009

DE RESTAURANTTOPPERS VOOR 2010 VOLGENS HET NEDERLANDSE PUBLIEK!

"IENS toppers 2010 " lancering op donderdag 26 november om 12 uur.

IENS lanceert dit jaar voor het eerst digitaal een overzicht van de restauranttoppers 2010, gratis en voor iedereen te downloaden via www.iens.nl/toplijsten. Maar liefst 88 toplijsten zijn ingedeeld per provincie, op steden en diverse keukens en natuurlijk de landelijke top voor de categorieën `eten,' `decor' en `service'.

IENS.NL MARKTLEIDER VAN DE ONLINE RESTAURANTGIDSEN.

Het Nederlandse publiek, lees de dagelijkse restaurantgasten van de Nederlandse horeca, hebben het afgelopen jaar massaal hun stem laten horen op iens.nl. Het afgelopen jaar zijn meer dan 23.000 proefformulieren en 32.000 meningen gegeven. De teller van geregistreerde proevers van IENS staat inmiddels op 101.884. Jaarlijks bezoeken ruim 4.500.000 unieke bezoekers iens.nl om het juiste restaurant te vinden of hun ervaringen te delen. IENS.nl kan met recht marktleider van de online restaurantgidsen genoemd worden.

Wanneer en hoe?
Op donderdag 26 november 2009 om 12 uur kan iedereen via www.iens.nl/toplijsten de restauranttoppers 2010 downloaden. Deze interactieve toplijsten pdf kan worden opgeslagen op de computer van waaruit je met één klik ieder gewenst restaurant direct online en up to date kunt bekijken. Voorafgaand aan de lancering ontvangen alle IENSproevers het speciaal hier aan gewijde emagazine van november als voorproefje.

Een tipje van de gastronomische sluier:
Nr. 3 Eten Nederland: Inter Scaldes, Kruiningen
Nr. 1 Service Nederland: Niven, Rijswijk
Nr. 2 Decor Nederland: Château Neercanne, Maastricht Nr. 1 Chinese keuken: Lai Sin, Driebergen
Nr. 1 Italiaanse keuken: Bussia, Amsterdam
Nr. 1 Japanse keuken: Yamazato, Amsterdam

Alleen voor publicatie:
Wilt u voorafgaand aan de lancering alle toplijsten inzien om hierover te publiceren mailt u dan met redactie@iens.nl en vermeld naam en medium.

Vooraankondiging: IENS stopt met papieren restaurantgids en komt met gratis mobiele gids: Vanaf begin december kan iedereen met een moderne GSM de IENS restaurantgids gratis downloaden via www.iens.nl/mobiel. IENS zet hiermee een nieuwe trend en geeft gehoor aan de wens van haar gebruikers. Volgende week meer nieuws hierover.

---



Ingezonden persbericht