Persbericht

Polycom en GO Telecom starten partneroffensief

Dordrecht, 26 november 2009 - GO Telecom is samen met Polycom een partneroffensief gestart. Door middel van een speciaal partnerprogramma wordt de samenwerking tussen deze twee partijen en hun partners nog verder versterkt. Samen met de marktleider op het gebied van audioconferentie, videoconferentie, VoIP en unified communications wil GO Telecom zijn aandeel op de ICT-markt in de Benelux vergroten.

Polycom is een partnerprogramma gestart om dealers op lokaal niveau de juiste sales-, technische en marketingondersteuning te bieden. Het Partner Response Team zorgt voor een maatwerkoplossing voor Polycom-dealers waarbij kritisch wordt gekeken naar de wensen van de dealer. GO Telecom speelt hierin een uitvoerende rol. De technische en commerciële trainingen van de distributeur maken het voor partners eenvoudiger om zaken te doen met Polycom en GO Telecom. GO Telecom biedt daarnaast een Partner Resource Kit aan die alle benodigde informatie bevat voor nieuwe Polycom-dealers.

"De initiatieven van GO Telecom sluiten perfect aan bij onze activiteiten richting de eindgebruiker", zegt David van den Berg, country manager Benelux bij Polycom. "GO Telecom richt zich op de dealers met trainingen en dienstverlening op het gebied van verkoop, logistiek, techniek, installatie, levering, etc. Hierdoor vergaren de dealers meer kennis over de Polycom-apparatuur en -software en kunnen zij zich ontpoppen tot specialist in de unified communications-markt."

"Wij zien in een snel tempo een verbreding in de AV- en telecommunicatiemarkt ontstaan", zegt Björn Heisterkamp, marketing manager bij GO Telecom. "Een groeiend aantal ICT-bedrijven richt zich op spraak in combinatie met data en dat is niet meer dan logisch. Bedrijven zijn immers continu op zoek naar oplossingen die zorgen voor kostenbesparing en die het beheer eenvoudiger maken. Polycom heeft in Nederland en België momenteel zijn grootste afzet in de AV- en de telecommunicatiemarkt. Door een hecht team te vormen met GO Telecom, beweegt Polycom zich nu meer richting de ICT-markt."

(290 woorden)