Ingezonden persbericht


www.laparada.nl - unieeke Magento webshop voor relatiegeschenken

Vivendo realiseert nieuwe webshop voor La Parada

Hilversum, 26 november 2009. La Parada, vooraanstaand leverancier van promotionele artikelen, heeft haar webshop volledig vernieuwd. In samenwerking met Magento Enterprise partner Vivendo heeft La Parada een zeer krachtig Magento eCommerce platform neergezet boordevol maatwerk.

Drukkosten automatisch berekend: Innovatieve eCommerce toepassing Kenmerkend voor promotionele artikelen is het bedrukken er van met een bedrijfslogo. De drukkosten verschillen per product en zijn afhankelijk van factoren als: aantallen, hoeveel kleuren en welke druktechniek er gebruikt wordt. Kortom, voor iedere order moet een aparte prijsberekening worden gemaakt. Dit belast de verkoopafdeling aanzienlijk en veroorzaakt vertraging in het bestelproces. Door het ontwikkelen van een drukkosten berekeningstool binnen het bestelproces van de Magento webshop van La Parada worden de drukkosten direct zichtbaar en kan na het uploaden van het logo tot bestelling worden overgegaan. Binnen de Magento admin is een drukkosten beheertool ontwikkeld voor de verwerking van de ontvangen orders.

Automatische productupdate
In de vernieuwde webshop van La Parada is veel aandacht besteed aan het productbeheer. De webshop bevat ruim 15.000 producten. Naast de automatische product upload van Magento heeft Vivendo voor La Parada een geavanceerde automatische product update tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om de database gemakkelijk te beheren.

Verlaging exploitatiekosten webshop
'Door de betere vindbaarheid door zoekmachines, de automatische drukkostenberekening en de efficiënte productbeheer mogelijkheden zijn de totale exploitatiekosten van de shop aanzienlijk verlaagd terwijl de omzet blijft stijgen', zegt Arno Groenendijk, mede-eigenaar van LaParada.nl.

'Wij hebben gekozen voor Vivendo als partner in eCommerce, vanwege hun diepgaande kennis van Magento, hun flexibele opstelling en hun vermogen om op hoog niveau maatwerk software voor Magento te realiseren, aldus Groenendijk. 'Wij zijn enthousiast over de mooie en effectieve nieuwe webshop van La Parada.nl. In een hecht partnership met de klant is deze krachtige Magento webshop gerealiseerd en zijn de uitdagingen in dit project overwonnen. Dit is een goed voorbeeld van een succesvolle migratie naar Magento met veel maatwerk software ontwikkeling. La Parada beschikt met deze nieuwe Magento webshop over een uitstekende basis voor verdere omzetgroei waarbij de bedrijfsprocessen optimaal zijn geautomatiseerd', aldus Rob van Straten, directeur Vivendo.

---------------einde persbericht--------------------

Over Vivendo:
Vivendo: Voor professionele Magento webshops

Vivendo realiseert professionele webshops op basis van het Magento platform. Onze consultants en ontwikkelaars hebben hun sporen ruim verdiend in eCommerce. Wij denken vanuit uw business case en realiseren complete eCommerce projecten. De ondersteuning die wij bieden omvat online strategie, projectmanagement, design, installatie/configuratie, maatwerk s/w ontwikkeling, training, hosting en 24/7 support. Onze focus is een effectieve user experience, het integreren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van maatwerk oplossingen binnen de bestaande Magento software. Als Magento Enterprise Partner implementeert Vivendo webshops op basis van Magento: het meest succesvolle eCommerce platform ter wereld. Wij leveren zowel de Community als de Enterprise editie. De combinatie van Vivendo en Magento heeft tot vele succesvolle projecten geleid, voor zowel B2C als B2B toepassingen.

Meer informatie:
Vivendo - Rosemariee van Straten - 035-7890012
roos.van.straten@vivendo.nl
www.viivendo.nl

Over LaParada:
La Parada is een internationale handelsonderneming in promotionele artikelen met vestigingen in Nederland en Hongkong. Ons assortiment van duizenden populaire en originele relatiegeschenken, give aways, en gifts leveren wij rechtstreeks vanuit voorraad. Van luxe relatiegeschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken tot bedrukte lanyards (keycords), bedrukte mokken, bedrukte pennen, bedrukte caps en USB sticks. Bedrukte relatiegeschenken zijn al vanaf 72 uur leverbaar! Grotere aanvragen en Custom made artikelen brengen wij via onze Asia Direct service rechtstreeks onder bij de fabrieken in China, vanwaar wij deze orders begeleiden en uitleveren. Lidmaatschappen en verantwoordelijkheden
La Parada is lid van de officiële Nederlandse branchevereniging van Promotionele Producten (PPP). Verder heeft La Parada zich gecommitteerd aan de Code of Conduct, waarmee wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheden nemen. Daarnaast draagt onze webshop het BrowseSafe certificaat van veiligheid en vormelijke verplichtingen.



Ingezonden persbericht