Gemeente Franekeradeel


Verkeershinder binnenstad Franeker

Vervanging straatbomen in de binnenstad van Franeker. Op plaatsen in de binnenstad zullen er in de laatste week van november in enkele straten bomen worden vervangen. Het betreft hier meerdere locaties. Omdat het bomen zijn van een behoorlijke omvang, is het op 2 locaties noodzakelijk de straat tijdelijk af te sluiten voor het verkeer. Dit duurt ongeveer 1 werkdag per locatie. Aan de locaties waar met de werkzaamheden slechts één weghelft ingenomen wordt, wordt verder geen publicatie gegeven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer J. Oostra van de afdeling Beheer en Uitvoering, tel 0517-380417.

Stremming Godsacker
op donderdag 26 november 2009 van 8.00 - 16.00 uur of zoveel langer, dan wel korter noodzakelijk zal zijn. Doorgaand verkeer vanaf Leeuwarderend en Zilverstraat richting Heerengracht is niet mogelijk. Aangrenzende percelen en percelen langs de Heerengracht blijven bereikbaar. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen te allen tijde via het trottoir de werkzaamheden passeren.

Stremming Groenmarkt/Eise Eisingastraat

op maandag 30 november 2009 van 8.00 - 16.00 uur of zoveel langer, dan wel korter noodzakelijk zal zijn. Afwisselend is doorgaand verkeer vanaf beide zijden niet mogelijk. Aangrenzende percelen blijven bereikbaar. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen te allen tijde via het trottoir de werkzaamheden passeren. Bestemmingsverkeer kan via het Noord NZ of via de Zilverstraat het centrum verlaten.