Eerste namen bekend voor Entrepreneurs World Cup


ANTWERPEN, 20091023 -- Van 26 tot en met 29 november vindt het Entrepreneurs World Cup simultaan in Antwerpen en London plaats. Grote namen uit de wereld van het bedrijfsmanagement en het motiverend spreken zijn daarbij te gast.

Entrepreneurs World Cup
Het EWC-concept bestaat uit 4 dagen, telkens rond een gespecialiseerd thema (Meer verkopen, Gericht leidinggeven, Internetmarketing en Een succesrijke onderneming opbouwen). De organisatie verwacht 300 aanwezigen per topic, met 4 internationaal gerenommeerde sprekers per dag. Elke spreker zal alternerend in Londen en Antwerpen spreken.

Internationale Sprekers
Sprekers zoals Nisandeh Neta en Jennie Armato zijn selfmade miljonairs en geven inside information over wat hen tot dat punt bracht. Topher Morrison heeft onder andere bedrijfsleiders van multinationals en olympische atleten gecoacht. Wereldwijd worden Sean Roach en Alex Goad als `Internet Marketing Goeroes' geroemd omdat ze niet alleen vertellen hoe het moet, maar zelf in razendsnel tempo succesvol zijn geworden. Ook een spreker van eigen bodem, Carl Van de Velde, heeft zijn plaats verdiend tussen al deze motiverende sprekers en doet zijn opwachting in Antwerpen.
Ondanks de verschillende thema's en perspectieven blijken al deze sprekers hetzelfde doel voor ogen te hebben: hoe kan je jezelf en/of je bedrijf verrijken (financieel, maar ook wat betreft motivatie, menselijk kapitaal en visie).

Tour
Volgens de organisatie, het trainingskantoor Dharma Consult, is het EWC-evenement het begin van een internationale tour die de volgende jaren georganiseerd zal worden. Bram Selleslach, managing partner van Dharma Consult én gastheer van dit evenement, spreekt over "een unieke gebeurtenis, zeker voor de lage landen". Hij voegt daaraan toe: "In het buitenland, en vooral dan in de Angelsaksische wereld, zijn seminars met zogenaamde motivational speakers al diep ingeburgerd. Sinds de financiële crisis begint ook in België en Nederland de vraag naar duidelijke visies en strategieën meer expliciet te worden. Sporadisch zie je wel dat een enkele spreker België eens aandoet, zoals laatst het geval was met de Masterclass van Stephen Covey in Antwerpen. Maar een 4-daags evenement van deze omvang is een primeur."

Over de organisatie
Dharma Consult is een organisatie die trainingen en seminars organiseert rond communicatie en managementvaardigheden en heeft vestigingen in Antwerpen en Londen.
Meer info over de Entrepreneurs World Cup vindt u op www.entrepreneursworldcup.com/
Info over de organisatie vindt u op www.dharmaconsult.be of via het telefoonnummer + 32 (0)3 254 05 44.





Ingezonden persbericht