Mexicaanse Griep fruitmand doorslaand succes


OVERVEEN, 20091126 -- De Mexicaanse Griep fruitmand, een initiatief van Boeketcadeau.nl, is sinds de lancering 20 oktober al meer dan 200 keer besteld. Het snel groeiende aantal online bestellingen in de week van 16 tot 22 november is volgens Thobias Heijn, de bedenker van de mand, een goede indicatie van de versnelde opkomst van het griepvirus.

"Het mag dan wel niet wetenschappelijk onderbouwd zijn", volgens Heijn, "maar uit de mails die we op onze vestiging in Overveen ontvangen en uit gesprekken die ik voer met de mensen die een mand bestellen, blijkt dat de mand daadwerkelijk naar mensen gestuurd wordt die aan de Mexicaanse Griep lijden."

"De Mexicaanse Griep fruitmand is eigenlijk als grap met mijn groenteboer ontstaan, een vervanger van Tamiflu in de vorm van veel vitamine". Op een succes van deze omvang had de 40-jarige ondernemer nooit gerekend. "Inmiddels zijn onze medewerkers drukker met het inpakken en opmaken van fruitmanden, dan boeketten maken", aldus de online retailer.

Het succes van de Mexicaanse Griep mand heeft ervoor gezorgd dat de ondernemer het griepassortiment heeft uitgebreid. Een kleine mand voor de standaard gevallen, een grote mand voor de zware gevallen, en het middenmaatje voor alles er tussen in.

Boeketcadeau.nl