Martijn van den Hout benoemd tot Managing Director wunderloop Benelux


HAARLEM, 20091126 -- Haarlem, 26 november 2009 - Per 1 december zal Martijn van den Hout de positie van Managing Director van wunderloop Benelux vervullen. Zijn voorganger Bas Seelen blijft als consultant verbonden aan wunderloop. Seelen zal zich vooral richten op het opzetten van het nieuwe buying platform voor GroupM. Daarnaast wordt Seelen Director Publisher Relations Northern Europe bij The Rubicon Project.

Van den Hout is sinds 2007 als Business Development Manager aan wunderloop verbonden. Daarvoor was hij werkzaam voor Claritas en Acxiom. Bas Seelen: "In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt aan het opzetten van Wunderloop Benelux. De ontwikkelingen op targeting gebied gaan nog steeds verder en ik ben blij dat ik die vanuit deze rol op de voet kan blijven volgen en er aan kan bijdragen. Met Martijn komt er in elk geval een gedreven en ervaren iemand aan het roer te staan!"

Torsten Ahlers, CEO van wunderloop: "Via deze weg wil ik Bas Seelen en Martijn van den Hout mijn dank betuigen. Gezamenlijk hebben zij een succesvol bedrijf opgebouwd. Dankzij hun inzet is de Benelux een markt van betekenis voor ons geworden." Vandaag de dag maakt meer dan de helft van de belangrijkste publishers voor targeting gebruik van wunderloop technologie.

Over wunderloop
Wunderloop is europees marktleider op het gebied van real-time doelgroepbepaling voor internet reclame, informatie en e-commerce. Wunderloop biedt met haar oplossingen één platform waarmee het haar klanten in staat stelt op het juiste moment aan de juiste gebruikers de gewenste informatie te tonen.

Uitgelezen technologie
Wunderloop is opgericht in 1999 en is statutair gevestigd in Luxemburg. Wunderloop ontving in 2007 de `Red Herring 100 Europe' onderscheiding van Red Herring Magazine, de `2007 European Seal of Excellence' van de European Multimedia Forum en in 2009 de "Red Herring Global" voor een excellente prestatie in innovatieve marketing. In 2009 is wunderloop onderscheiden met de European Privacy Seal `EuroPriSe'.

Klanten
Wunderloop levert haar diensten aan bedrijven als Marktplaats, ilse media, WebAds, Semilo, GroupM, SBS, PCM, IMnetworks, AOL, Telecom Italia en Tiscali.

Wunderloop





Ingezonden persbericht