Bouwfonds selecteert Mendix software voor realisatie Klantinzicht


ROTTERDAM, 20091126 -- Bouwfonds Real Estate Investment Management te Hoevelaken heeft bekend gemaakt dat na een uitvoerig selectieproces gekozen is voor Mendix voor de realisatie van het project Klantinzicht. Dit project betreft één geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, fondsbeheer en customer due dilligence.

Deze oplossing zal Bouwfonds Real Estate Investment Management digitaal inzicht geven in klantgegevens, klantacceptatie, klantbehoefte, productafname en klantdossier. Om dit mogelijk te maken zal hierin het reeds aanwezige document management systeem worden geïntegreerd.

Derek Roos, CEO van Mendix: "Wij zijn zeer verheugd en trots dat de keuze van Bouwfonds op Mendix is gevallen. De aard van het project leent zich ideaal voor de flexibele manier waarop met het Mendix platform oplossingen te realiseren zijn. Wij zien dan ook erg uit naar de realisatie van dit project."

Over Bouwfonds Real Estate Investment Management
Bouwfonds Real Estate Investment Management (Bouwfonds REIM) is specialist op het gebied van vastgoedbeleggingen. Vanuit Hoevelaken, Parijs en Berlijn bedient Bouwfonds REIM particuliere en institutionele beleggers door heel Europa met een unieke combinatie van vastgoedkennis en financiële expertise. Het totaal beheerde vermogen is ca. 7 miljard euro (Q2 2009). Bouwfonds REIM heeft ruim 130 medewerkers en is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van Rabobank.

Bouwfonds REIM behoort tot de tien grootste spelers op het gebied van vastgoedbeleggingen in Nederland. Bovendien heeft Bouwfonds REIM een plek weten te bereiken in de top drie van Nederlandse aanbieders van particuliere vastgoedfondsen.
Kijk voor meer informatie op www.bouwfonds.nl.

Over Mendix
Mendix is een Rotterdams softwarebedrijf. Het levert een innovatief softwareplatform waarmee op een nieuwe manier maatwerksystemen kunnen worden ontwikkeld. Voordeel van de aanpak van Mendix is de eenvoud, snelheid en flexibiliteit waarmee nieuwe inzichten en wensen kunnen worden verwerkt in het systeem. Dit reduceert het projectrisico en leidt uiteindelijk tot een hogere kwaliteit van de oplossing.
Mendix werkt internationaal en heeft grote klanten in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft meerdere prijzen gewonnen; daarnaast werd Mendix in 2009 door analistenbureau Gartner benoemd als Cool Vendor, een gerenommeerde titel voor innovatieve technologiebedrijven. Kijk voor meer informatie op www.mendix.com.

Mendix