Stichting Bouw Research

Congres 'De CO2-neutrale stad'

26 oktober 2009

Op 26 november 2009 vind het congres 'De CO2-neutrale stad' plaats in het nieuwe RAI | Elicium.

Een dag vol inspirerende lezingen, visionaire presentaties, scherp debat en unieke workshops met meerwaarde!

Door de medewerking van topsprekers zoals Anne-Marie Rakhorst, Andy van den Dobbelsteen, Paul de Ruiter, Marcel Bullinga, Marijke Vos en vele anderen is de kwaliteit van de inhoud en visie gegarandeerd. Onder de leiding van de dagvoorzitter Karel van de Graaf is ook een levendig debat en interactie met de deelnemers te verwachten.

Het programma is zo opgebouwd dat voor elke deelnemer een kwaliteit programma op maat te volgen is. Er zijn reeds ruim 200 deelnemers ingeschreven. Onder meer vanuit gemeenten, landelijke- en provinciale overheid, projectontwikkelaars, adviesbureaus, architecten, financiers, woningbouwcorporaties en aannemers.

Ontmoet uw vakgenoten en ketenpartners tijdens deze inspirerende dag. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf u nu in en mis het niet!

Kennisplein

Vanaf de start van het congres tot het einde van de netwerkborrel is het kennisplein het centrum van de dag. In totaal 20 exposanten exposeren met duurzame producten, projecten en kunnen u voorzien van adviezen.

Het congres wordt georganiseerd door duurzaamgebouwd.nl in samenwerking met CO2- Servicepunt. Zie voor meer informatie over het programma, de sprekers en voor inschrijving: www.co2neutralestad.nl