Ingezonden persbericht


Harm van der Werf

'Becoming Aware of the Daisyworld'
'Het Blauwe licht' &
'Featuring IMI'

brug9, 26 - 29 november 2009

In de expositie van Harm van der Werf zullen in de drie ruimtes van brug9 drie aparte installaties te zien zijn waarbinnen schilderijen, tekeningen, beelden en foto's, en zowel oud als nieuw werk getoond en verkocht wordt.

De installatie Becoming Aware of the Daisyworld bevat nieuw werk van Van der Werf, in een traditionele museale setting. De installatie Het Blauwe licht is een gestileerde ateliersituatie waar projecten 'under construction' te zien zijn. In de installatie Featuring IMI is oud werk te zien dat t.e.a.b. verkocht wordt. Richtprijzen kunt u alvast bekijken op de website www.harmvanderwerf.nl. Werken die met hoge korting de deur uit gaan dienen direct te worden afgerekend.

Op vrijdagavond, tijdens de officiële opening, zal de film Supernova worden gepresenteerd die is samengesteld uit om en nabij 8000 verschillende foto's van modernistische architectuur, kunstwerken en vegetatie met daarbij muziek die is gecomponeerd door Paul Meyer. Klik hier voor een preview van de video.

'On top of it all' krijgt u, als u op vrijdag naar de tentoonstelling komt, een lotnummer waarmee u kans maakt op het featuring Morandi servies, dat als stilleven zal zijn afgebeeld op een van de schilderijen die dezelfde naam draagt. Om 20.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voor meer informatie over het werk van Harm van der Werf, klik hier

Openingstijden:
donderdag 26 november: 17 - 20 uur
vrijdag 27 november: 12 - 22 uur
zaterdag 28 november: 10 - 18 uur
zondag 29 november: 12 - 17 uur

plaats: Amsterdam
locatie: brug9, onder de Torensluis (ingang: Singel, tegenover 157 trappetje af)