Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 19 november 2009

Graaf Durant bijt zich vast in Zoetermeers theater

Harlekijn plant wegens succes extra voorstelling van Zigana de musical

Nog slechts twee weken te gaan en dan zit het erop, de spectaculaire en succesvolle productie van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions: Zigana de musical. De productie heeft zoveel bezoekers mogen ontvangen, dat er zelfs een extra voorstelling gepland staat; op 26 november veroveren de vampiers van Harlekijn nogmaals het Platinatheater aan de Platinastraat 47 in Zoetermeer.

Dankzij de grote belangstelling is op 26 november een extra bloedstollende avond gepland, gevuld met het talent van de cast van Harlekijn. In Zigana de musical schittert Rutger Bulsing als de angstaanjagende Graaf Durant. Volgens Musicalsites.nl wordt deze rol door Bulsing "schitterend" vertolkt. Perry Beenen vertolkt de rol van Javalin, die in het stuk verliefd wordt op Zigana, vertolkt door Joline Wortelboer.

Bezoekers kunnen genieten van dit meeslepende, spannende, maar verboden liefdesverhaal tussen Zigana en de beruchte vampierszoon Javalin. Op hun achttiende verjaardag worden zij bij elkaar gebracht en worden zij onderdeel van een gruwelijk plan van Graaf Durant. Slaagt het plan van Graaf Durant? Houdt de liefde van Javalin en Zigana stand?

Op zaterdag 28 november is Zigana de musical voor de laatste keer te zien in het Platinatheater aan de Platinastraat 47. Tot die tijd zijn er op www.ziganademusical.nl kaarten te reserveren voor deze adembenemende ervaring. Voor een avond vol met gepassioneerde liefde en bloedstollende wraakacties tussen mens en vampier kunt u niet alleen voor een theatervoorstelling reserveren maar ook voor een dinnershow op 21 november.

noot voor de redactie,