Yahoo! Inc.

Mensenrechten:
De enige weg naar wereld vrede! Waarom?

Dr. Eva Latham

Donderdag, 26 november, 2009, 20.00 uur, Amsterdam Zuid

Dr Eva Latham is sociaal wetenschapper, auteur en management consultant. Zij promoveerde Magna cum Laude op een onderzoek naar overheidsbeleid en eigentijdse maatschappelijke problemen. Zij is expert op het gebied van mensenrechten en ontving voor haar vele werk op dit gebied een onderscheiding van Unesco op voordracht van een internationale jury. Zij is president van Human Rights Teaching International.

Zij was algemeen secretaris van de Nederlandse Vrouwenraad. Als lid van de Koninkrijks delegatie naar de 55e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties sprak zij namens de vrouwen een statement uit over vrouwen rechten. Dr Latham is bestuurslid van verschillende internationale organisaties en is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland.

Het programma bevat tevens een introductie over de UPF en haar Peace Festivals, een toast op Wereldvrede, muziek en gelegenheid tot vragen stellen. Koffie, thee e.d. worden verzorgd. Deze avonden met sprekers zijn er in de regel elke laatste donderdag van de maand.
---

Universal Peace Federation Nederland




Yahoo! Inc.