Persbericht

CIBER benoemt Harry van Helvoirt tot Account Director

Eindhoven, 26 november 2009 - Harry van Helvoirt (41) is benoemd tot Account Director binnen CIBER Nederland. De ICT-dienstverlener wil met deze benoeming nog meer aandacht geven aan zijn key accounts.

Van Helvoirt werkt sinds tien jaar bij CIBER Nederland, voor die tijd was hij internationaal actief als management consultant en betrokken bij diverse SAP-implementaties. Binnen CIBER was hij een van de oprichters van de Service Line SAP Business Intelligence. De laatste jaren hield hij zich bezig met account management.

In zijn functie is Harry van Helvoirt verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van een aantal grote accounts. CIBER heeft de afgelopen jaren bij veel klanten de dienstverlening uitgebreid, waardoor een deel van het klantenbestand een breed dienstenportfolio afneemt - van ERP-dienstverlening tot Business Intelligence en beheer van de IT-infrastructuur.

Harry van Helvoirt: "We hechten veel belang aan continuïteit van onze dienstverlening en langdurige relaties met onze klanten. Bij onze key accounts gebeurt ontzettend veel; ze zien steeds meer het voordeel in van het onderbrengen van diverse diensten bij één aanbieder. Was een klant bijvoorbeeld vroeger alleen geïnteresseerd in SAP, nu leveren we daar ook andere diensten, zoals document management systemen en beheer. We houden korte lijnen met onze klanten en kunnen daardoor snel en flexibel schakelen - maar wel met alle voordelen die je van een grote leverancier kunt verwachten. In mijn nieuwe rol zal ik daar nog meer de nadruk op leggen."