Inpakken en Wegwezen.nl website van het jaar

26/11/2009 22:15

Emesa

Inpakken en Wegwezen.nl, de grootste vergelijkingswebsite voor vakantie aanbiedingen, is uitgeroepen tot Website van het jaar 2009 in de categroie Reizen.

Groot compliment

De Website van het jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest populaire website volgens het Nederlandse publiek. Alleen al een nominatie voor deze Award is voor websites het grootste compliment in de online business. Laat staan het winnen ervan! Met bijna 1,4 miljoen reacties heeft Nederland zich massaal laten horen en dit jaar komt website Inpakken en Wegwezen.nl als grote winnaar uit de bus. Met de meerderheid van de stemmen gaat Inpakken en Wegwezen.nl tijdens de feestelijke uitreiking met de prestigieuze prijs naar huis.

Beste aanbiedingen

Bij de verkiezing beoordeelt het Nederlandse publiek de website eerst op duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Vervolgens is de inhoud van de website kritisch bekeken en als laatste kan de website punten verdienen aan de hand van het ontwerp. "Het doel van Inpakken en Wegwezen.nl is dat de bezoeker snel aanbiedingen van diverse aanbieders kan vergelijken. Als de bezoeker de vakantie van zijn keuze heft gevonden, leiden we hem door naar de website van de partner om daar de boeking te maken", aldus Marcel Beemsterboer, directeur van Emesa, het bedrijf achter Inpakken en Wegwezen.nl en bijvoorbeeld ook VakantieVeilingen.nl.

Jubileum

Inpakken en Wegwezen.nl viert dit jaar haar 5-jarig bestaan en heft dat afgelopen weekend gevierd tijdens het jubileumfeest in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Samen met collega's vrienden en genodigden vierde de website op zaterdag 21 november het 5-jarig bestaan onder het genot van een drankje, dansje en een spetterend optreden van Jan Smit. Marike Compagne van Inpakken en Wegwezen.nl: "Afgelopen zaterdag keken we terug op vijf prachtige jaren waarin we uitgegroeid zijn tot marktleider van de online vakantiemarkt. Dat we daar enkele dagen later dan een prijs voor krijgen is echt een kroon op ons jubileum."

Over Inpakken en Wegwezen.nl

Inpakken en Wegwezen.nl heeft maandelijks gemiddeld 3 miljoen bezoekers en heeft bovendien 850.000 nieuwsbriefabonnees. Naast het enorme online bereik richt de website zich ook steeds meer op crossmediale campagnes met diverse partners zoals winkelketen Scapino en het hippe slippermerk Plakkies. Op Inpakken en Wegwezen.nl vind je de allerbeste vakantiedeals; van zonvakanties en beauty arrangementen tot bungalows en wintersportvakanties. Zin gekregen in vakantie? Ga naar www.InpakkenenWegwezen.nl.





http://www.InpakkenenWegwezen.nl