Norman lanceert Patch Management oplossing voor netwerkkwetsbaarheden


HOOFDDORP, 20091126 -- Norman, innovator van proactieve beveiligingsoplossingen, heeft deze maand Norman Patch & Remediation gelanceerd. Deze nieuwe beveiligingsoplossing laat organisaties blijvend anticiperen op de toenemende dreigingen. Snel en automatisch patch en herstel beheer op software kwetsbaarheden en configuratieproblemen levert daarbij een grote voorsprong.

Steeds meer IT organisaties worstelen met een proactieve versus reactieve benadering voor de beveiliging van hun data en netwerk, waardoor zij bloot staan aan een toevloed van zich nieuw ontwikkelende dreigingen via Web 2.0, sociale netwerken en eindgebruikerproducten op de werkvloer. Deze nieuwe trends in werken, gecombineerd met steeds opener organisaties, opgesplitste voorraadketens en een steeds meer outsourced businessmodel, creëren een uitdagende omgeving voor IT professionals om succesvol te beveiligen.

Norman Patch & Remediation voorziet in een snel, accuraat en veilig patch management en staat IT afdelingen toe op proactieve wijze de dreigingen te managen in de meest complexe, heterogene omgevingen, door collectie, analyse en aflevering van patches binnen de organisatie te automatiseren. Norman Patch & Remediation draagt bij aan jaarlijkse kostenbesparing en kan IT administrators bijna de helft aan werk en uren schelen per maand met patchen van Microsoft en niet-Microsoft patches. Terwijl het concept van gratis software bedrijven lijkt aan te spreken, dient professionele beveiliging meer en meer een hoge prioriteit te hebben met het immer toenemende aantal malware en kwetsbaarheden.

"Het intern en extern uitwisselen van corporate gegevens op de werkvloer vindt plaats in een onvoorstelbare vaart, terwijl de groei van malware en cyberaanvallen exponentieel toeneemt. De enige manier waarop bedrijven effectief de hedendaagse beveiligingsdreigingen kunnen bestrijden is door de risico's proactief te managen en minimaliseren," zegt Hans Mooren, Managing Director bij Norman Data Defense Systems. "Met deze portfolio uitbreiding bieden we onze klanten een kosteffectieve oplossing voor het managen en reduceren van risico's en het beschermen van gevoelige bedrijfsinformatie."

Belangrijkste eigenschappen van Norman Patch & Remediation:
* Snelle, accurate en veilige patch management oplossing
* Automatische collectie, analyse en aflevering van patches
* Beveiliging voor uw organisatie tegen wormen, trojans, virussen en andere schadelijke dreigingen
* Een enkele oplossing voor heterogene omgevingen levert effectief management tegen een significant lagere Total Cost of Ownership (TCO)
* Vulnerability-audits en herstellen met een brede ondersteuning van belangrijke OS platformen (Windows, Linux, MacOS, Sun Solaris, HP, etc.)
* Multi-patch deployment: levert meerdere patches af voor meerdere computers in één distributie
* Rol en beleidsgebaseerde administratie - verzekert dat alle systemen voldoen aan het verplichte baseline beleid.

Beschikbaarheid
Norman Patch & Remediation is nu beschikbaar. Wilt u meer weten over deze producten, neem dan contact met ons op marketing@norman.nl of bezoek onze website op www.norman.nl

Klanten die geïnteresseerd zijn in een 30 dagen probeerversie van Norman Patch & Remediation kunnen deze aanvragen op: norman.com/downloads/trial_registrations/corp_form/nl