Gemeente Goirle


Vrijwilligersprijs

Vrijwilligersprijs gemeente Goirle

Op vrijdag 27 november 2009 organiseert de gemeente Goirle wederom de jaarlijkse vrijwilligersavond. Een avond met entertainment, een drankje en een hapje om alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de inwoners van de gemeente Goirle te bedanken voor hun tijd en enthousiasme.

Het hoogtepunt van de avond is het uitreiken van de Vrijwilligersprijs, bestaande uit een oorkonde en een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen speld. De inwoners van Goirle en Riel kunnen kandidaten voor deze prijs voordragen.

Als u iemand of een vereniging kent van wie u vindt dat hij of zij zich extra heeft/hebben ingezet voor het vrijwilligerswerk, dan kunt u dat bekend maken.

U kunt tot en met maandag 21 september 2009 uw nominatie bekend maken.

U kunt via een formulier aangeven, wie u wilt nomineren en waarom u deze persoon of vereniging voordraagt.
Een onafhankelijke, deskundige jury kiest uit alle nominaties drie personen, of verenigingen, die de vrijwilligers-prijs in ontvangst mogen nemen.

Download het aanmeldformulier en stuur dit naar: Gemeente Goirle, afdeling Ontwikkeling, postbus 17, 5050 Goirle, of mail naar info@spam-preventiongoirle.nl, t.a.v. Mw. Maggie de Jong, o.v.v. vrijwilligersprijs.

PDF Klik hier voor het formulier opgave vrijwilliger

PDF Klik hier voor het formulier opgave vrijwilligersorganisatie