Ingezonden persbericht


Persbericht

Stadsherstel organiseert Antiek- en Brocantemarkt

Waar: Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126 in Amsterdam Wanneer: vrijdag 27, zaterdag 28, en zondag 29 november Tijd: vrijdag en zaterdag 11.00 tot 18.00 uur en zondag 11.00 tot 17.00 uur Entree: Gratis

Inmiddels een begrip; de Antiek- en Brocantemarkt in de sfeervolle ambiance van de Posthoornkerk te Amsterdam, georganiseerd door Stadsherstel.

Stadsherstel is eigenaar van deze prachtige neogotische kerk aan de Haarlemmerstraat 124-126 in Amsterdam. De kerk is ontworpen rond 1860 door P.J.H. Cuypers, die later ook het Centraal Station en het Rijksmuseum ontwierp. De 40 deelnemers bieden hun gevarieerde waar aan: van speelgoed uit voorbije jaren tot spannende art deco objecten, mooi antiek speelgoed en curiosa.

Stadsherstel Amsterdam NV, opgericht in 1956, beheert meer dan 500 panden, variërend van woonhuizen tot kerken en industriële monumenten in en rondom Amsterdam. Met een restauratieomzet van gemiddeld circa 10 miljoen per jaar, is Stadsherstel het grootste restauratiebedrijf van Nederland. Stadsherstel is een organisatie zonder winstoogmerk en zet zich in voor erfgoed, kunst en cultuur.

Noot voor de redactie,