RTL Group

RTL Z live vanaf de Dag Van De Belegger

RTL Z, de financieel-economische nieuwszender van Nederland, doet op vrijdag 27 november en zaterdag 28 november ruimschoots verslag vanaf De Dag Van De Belegger, het beleggerscongres in de RAI in Amsterdam. RTL Z maakt de balans op van een crisis die dieper ging dan menigeen voor mogelijk had gehouden. Particuliere beleggers, CEOs en beursspecialisten komen aan het woord. Op de tweede dag van het congres, zaterdag 28 november, doet de zender via rtlz.nl verslag.

Elk uur is er vanuit de RAI een beursupdate van Hans de Geus en schuiven de CEOs van Shell, AkzoNobel, DSM en Delta Lloyd aan bij Roland Koopman. Ook vinden gesprekken plaats met technische analisten, particuliere beleggers en VEB-directeur Jan Maarten Slagter en Euronext CFO Joost van der Does de Willebois. Verder schakelt de zender om 13.20 uur naar een dubbele aflevering van De Kijker Aan Zet, waarbij beursbezoekers uiteenlopende vragen kunnen stellen aan Willem Middelkoop en Jacob Schoenmaker. Op zaterdag is RTL Z ook uitgebreid van de partij, met speciaal voor rtlz.nl diverse verslagen en interviews met onder anderen Hans Hoogervorst van de AFM en ondernemer Henk Keilman.

Extra live uitzendingen RTL Z: vrijdag 27 november, om 10.20 uur, 12.20 uur, 13.20 uur, 14.20 uur en 16.20 uur.

Website: rtlz.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.