Gemeente Hoorn

Officiële opening verhard trapveld Risdam

Op vrijdag 27 november om 15.30 uur openen wethouder Ronald Witteveen en Jan Roskam, coördinator Leefbaarheid van IntermarisHoeksteen het nieuwe verharde trapveld in de wijk Risdam. Ze doen dit door gezamenlijk het startsignaal te geven voor een voetbaltoernooi voor de jeugd in de wijk.
Het voetbaltoernooi is georganiseerd door het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn samen met het wijkcentrum Risdam. Het zijn vier tegen vier wedstrijden voor jongens en meisjes van acht tot en met vijftien jaar.

Op de plek van het onverharde speelveld in het park Risdammerhout (aan de kant van het Oude Ambacht) heeft de gemeente een verhard trapveld aangelegd en een basketbalveld. Deze voorzieningen zijn betaald uit het Leefbaarheidsfonds. Dit is een fonds van de gemeente Hoorn en IntermarisHoeksteen voor projecten die de leefbaarheid in de buurt verder verbeteren.

Vele buurtbewoners, zowel jong als oud, hebben zich ingezet voor een verhard trapveld in hun buurt, en in het bijzonder mevrouw Joke Brans. Laatste wijziging van deze pagina: 26 november 2009