(L)OHRA heeft de primeur in Groningen

27/11/2009 09:13

Creative Venue BV

Eerste verzekeraar in Nederland met eigen Brandnew Store

Arnhem, 27 november 2009 - Direct writer OHRA opent vandaag haar eerste Brandnew Store in de Guldenstraat in Groningen. Met deze winkel maakt OHRA haar merk en het 'nieuwe zorgverzekeren' voor bijna drie weken tastbaar voor de consument. Een hologram van Lohra, het virtuele boegbeeld van OHRA, is aanwezig om het winkelende publiek te begroeten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in de winkel te fietsen, virtueel in contact te komen met de mensen van OHRA en je gezondheid te checken. OHRA is de eerste verzekeraar in Nederland die een Brandnew Store opent.

Brandnew Store is een winkelconcept dat bedrijven de mogelijkheid biedt om een aantal weken hun merk en product in een winkel te presenteren aan een breed publiek. De vestiging in Groningen is de tweede Brandnew Store in Nederland die haar deuren opent. "Het is voor ons een logische stap geweest om het 'nieuwe zorgverzekeren' ook op een vernieuwende wijze te presenteren," aldus Robert Dalhuisen, marketing manager van OHRA. "De mogelijkheden die wij onze klanten vanaf volgend jaar bieden, zoals het online wijzigen van de eigen gegevens, digitaal declareren en de online apotheek, zijn door middel van een demo nu al zichtbaar in de futuristisch ogende winkel."

Volgende week dinsdag opent OHRA in Amstelveen een tweede Brandnew Store. Deze zal, evenals de vestiging in Groningen, worden uitgerust met een interactieve vloerprojectie, plasmaschermen en een projectiewand. De bezoekers die in de winkel online een zorgverzekering afsluiten ontvangen een presentje.

Adres: Guldenstraat 30

9712 CG Groningen

Geopend van 27 november - 18 december

Tijd opening: vrijdag 27 november 14.00 uur