Technische Universiteit Eindhoven

Voorzitter 3TU.Federatie roept op tot krachtenbundeling technologiedomein

Geplaatst: 27 november, 2009

Amandus Lundqvist, voorzitter van de 3TU.Federatie, roept de technologiesector op om tot een brede en open discussie te komen over krachtenbundeling binnen het nationale technologiedomein. Daarnaast roept hij de overheid op haar verantwoordelijkheid te nemen als facilitator en katalysator voor het nationale wetenschaps-, technologie- en innovatiebeleid.

Dat deed hij in een toespraak tijdens het KIVI NIRIA congres op donderdag 26 november. Op die dag is ook de 3TU-staalkaart verschenen.

Het eerste exemplaar van dit boek met als titel Joining forces to shape the future, 3TU.research highlights is door prof.dr.ir. Jacob Fokkema uitgereikt aan Jan Dekker, voorzitter van KIVI NIRIA. Het boek geeft een overzicht van de gezamenlijke onderzoeksinspanningen van de Centres of Excellence (CoE's) van de 3TU.Federatie. Het is voor het eerst dat de CoEs hun onderzoek op deze wijze en op deze schaal presenteren.

Boek aanvragen
Het boek is vanaf 30 november op te vragen door een e-mail met uw adresgegevens te sturen naar communicatieadviseur@remove-this.3tu.nl onder vermelding van 'aanvraag 3TU-staalkaart'.