Hewlett-Packard

2009-11-27

AMSTELVEEN, 27 november 2009 - Technologieconcern HP heeft Ton Veenhof (48) aangesteld als Country Manager HP Software en Solutions Nederland. In zijn nieuwe functie concentreert Veenhof zich op het inrichten van de IT als supply chain, ook bekend als ERP for IT. "Er is nog nooit een tijd geweest waarin de vraag naar IT besparings- en automatiseringsoplossingen groter was dan nu." zegt Ton Veenhof. "Onze klanten hebben tientallen of honderden miljoenen in IT geïnvesteerd en zoeken een structurele verlaging van hun operationele IT kosten. Tevens noopt de groei in outsourcing bij onze klanten tot een sterke regiefunctie. Die vragen adresseren we. De oplossingen zijn belangrijk in tijden van economische neergang, en onmisbaar bij het verhogen van de slagkracht van de IT organisatie. We zien dat ook terug in de contracten die we dit jaar met klanten hebben afgesloten."

Veenhof is sinds 2008 werkzaam als Sales Director bij HP. Voordat hij bij HP in dienst trad, werkte Veenhof onder andere bij Digital Equipment, Siebel Systems en SAP. De nieuwe Country Manager heeft zijn carrière opgebouwd via diverse commerciële rollen en managing posities.

Over HP Software en Solutions

HP Software en Solutions biedt Business Technology Optimization (BTO) oplossingen, ofwel oplossingen om de IT efficiënter te maken, te automatiseren en om IT meer te laten bijdragen aan een hoger bedrijfsresultaat. HP's brede portfolio omvat de integratie van strategie, applicaties en operations, zodat IT van begin tot eind in lijn is met de bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprioriteiten. Waarbij inzichtelijk is wát en waarom er wordt geïnvesteerd, wanneer het wordt opgeleverd en welke bijdrage het levert aan de bedrijfsresultaten.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op http://www.hp.com.


****