Scoutplaza.nl wordt sponsor van alle sportclubs in Nederland.

27/11/2009 12:07

Scoutplaza b.v.

Amsterdam. 27.11.2009 Het relatief nieuwe sociale netwerk voor sporters Scoutplaza.nl doet vandaag een opmerkelijke uitspraak. Het bedrijf stelt dat ze indirect letterlijk elke sportclub in Nederland gaan sponsoren.

Naast een significante besparing op de begroting biedt Scoutplaza ook de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze extra inkomsten te genereren. Navraag leert dat het hier een revolutionaire internettoepassing betreft, welke door de eigenaren van Scoutplaza onder licentie ontwikkeld is, en die voor alle clubs in alle sportdisciplines geschikt is.

De exacte datum van lancering is nog niet bekend, al laat het bedrijf wel weten dat het systeem binnen nu en twee maanden grootst uitgerold gaat worden. Het is voornamelijk het realiseren van de technische infrastructuur aan de backend die de lancering nu nog in de weg staat.

Sportclubs in Nederland hebben per definitie geld te kort, en door deze applicatie kunnen wij als netwerk voor sporters onze bijdrage leveren. Clubs die zich nu reeds willen aanmelden, kunnen dat doen op de website www.scoutplaza.nl Letterlijk iedere club, groot en klein komt ervoor in aanmerking.





http://www.scoutplaza.nl

http://www.scoutplaza.nl