Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Oproep werkgroepleden in de regio Limburg

Voor een aantal diagnosen in de regio zoeken we contactpersonen, te weten Duchenne, Becker, FSHD, SMA, ALS, Myositis, Postpolio, HMSN. Misschien heeft u de tijd en de capaciteit om u in te zetten voor andere mensen met een spierziekte.

Binnen de VSN zetten ruim 250 leden zich vrijwillig in ten behoeve van andere leden. Wij willen in de regio Limburg zo goed mogelijk klaar staan voor de leden die informatie willen of contact met een lotgenoot op prijs stellen.

Als contactpersoon krijgt u van de ledencoördinator de gegevens door van mensen die net lid geworden zijn van de VSN. De contactpersoon belt het nieuwe lid voor een kennismakingsgesprek en hij bespreekt mogelijke vragen. Voor sommige diagnosen worden in de regio ook kleine bijeenkomsten georganiseerd, waarbij we in kleine kring ervaringen uitwisselen.

De regiowerkgroep vergadert ongeveer vier keer per jaar. De VSN biedt u een eendaagse cursus aan om u te scholen voor het regiowerk.

Als u interesse heeft en/of u nadere informatie wilt, neem dan contact op met Nella Verweij (medewerker VSN, nella.verweij@vsn.nl, telefoon 035-5480480).
27 november 2009