Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 26-11-2009

Politie houdt twee personen aan in verband met hennepdrogerij

ROOSENDAAL: De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur twee mensen gearresteerd in verband met een hennepdrogerij in een woning aan het Hofveld. Het gaat om de 33-jarige bewoner en zijn 56-jarige moeder. Wijkagent Frank van der Molen was bezig met het rondbrengen van preventieflyers toen hij bij de woning een sterke henneplucht rook. Uit onderzoek bleek vervolgens dat er in de woning een kweekkast stond met daarin een droogrek met enkele hennepplanten. Op een andere plek in het pand werd nog bijna 200 gram henneptoppen aangetroffen. De twee verdachten zijn meegenomen naar het bureau.

Bergs stel gearresteerd na aantreffen hennepkwekerij

BERGEN OP ZOOM: Een 21-jarige Bergenaar en zijn 22-jarige vriendin zijn woensdagavond rond 20.30 uur aangehouden. Zij wonen in een huis aan de Paulusberg waar agenten een hennepkwekerij met 319 planten ontdekte. De agenten reageerden op een melding dat er in de woning ingebroken zou worden. Dat bleek dus niet het geval en toen de agenten in het pand poolshoogte namen, ontdekten zij de kwekerij. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft donderdagmiddag kort na 13.30 uur een 39-jarige Bergenaar aangehouden in een woning aan de Groenlandstraat. Daar werd een hennepkwekerij met circa 160 hennepplanten aangetroffen. De planten en bijbehorende kweekapparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De Bergenaar werd meegenomen naar het bureau. Bij een andere woning aan de Groenlandstraat werd eveneens een
hennepkwekerij (aantal planten nog onbekend) aangetroffen. Daarbij werd een 30-jarige man aangehouden.

Twee lichtgewonden bij aanrijdingen in Hoogerheide

HOOGERHEIDE: Bij een verkeersongeval op de A4 zijn woensdagavond kort na 18.15 uur vier auto's op elkaar gereden. Het bleef beperkt tot blikschade, alleen een 22-jarige automobiliste uit Krabbendijke moest naar het ziekenhuis met enkele gekneusde ribben.

Op de Antwerpsestraatweg waren woensdagmiddag rond 16.45 uur drie auto's bij een ongeval betrokken. Een 24-jarige vrouw uit Bergen op Zoom hield daar een whiplash aan over; zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-11-2009 16:29 | © Regio Midden en West Brabant |