RTL Group

RTL 4 haalt ook real life serie: 'The Jacksons: A Family Dynasty' binnen

Na het binnenhalen van de zeer gewilde rechten van de bioscoophit vol Michael Jackson beelden This Is It heeft RTL 4 nu ook de rechten gekocht van de real life serie The Jacksons: A Family Dynasty. Deze unieke reeks schets in acht indrukwekkende afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en Marlon. Voor het eerst in hun bestaan laten zij de draaiende cameras toe in hun ongewone levens. The Jackson Five heeft in veertig jaar meer dan 250 miljoen albums wereldwijd verkocht en ze bereiden zich op dit moment voor op hun 40-jarige bestaan. Ook is te zien hoe zij omgaan met het tragische verlies van hun broer Michael en hoe zij hem in ere houden.

De Michael Jackson-show die RTL 4, samen met het Belgische vtm brengt, gaat My Name Is Michael heten. In het gloednieuwe programma, dat wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Koen Wauters, wordt gezocht naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die de King Of Pop op een indrukwekkende manier kunnen neerzetten. Het gaat er voornamelijk om wie de populaire hits van Michael Jackson kan zingen zoals hij dat jarenlang succesvol deed, maar minstens zo belangrijk zijn de ongekende dansmoves. Jong en oud kan zich aanmelden via mynameismichael.nl

Met de film This Is It, The Jacksons: A Family Dynasty en My Name is Michael, is RTL 4 hofleverancier van The King Of Pop.

Website: mynameismichael.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.