Politie Gelderland-Zuid

Nijmegenaar verdacht van zes berovingen

Nijmegen, 27-11-2009 o De 25-jarige Nijmegenaar die woensdagavond 4 november op heterdaad werd aangehouden nadat hij een 53-jarige Nijmeegse vrouw in de Symfoniestraat beroofde van haar tas wordt verdacht van nog vijf tasjesroven in Neerbosch-Oost.

De berovingen vonden plaats in de periode van eind oktober tot en met begin november in de O.C. Huismanstraat en omgeving.In alle gevallen werden de slachtoffers beroofd van hun tas. Woensdagavond 4 november kon de verdachte op heterdaad worden aangehouden nadat het slachtoffer een goed signalement van de man had opgegeven. De slachtoffers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Het dossier wordt opgemaakt en verzonden naar het Openbaar Ministerie. De 25-jarige verdachte zit nu in de gevangenhouding en blijft vastzitten tot aan de zitting.

Verder onderzoek

Het speciale overvallenteam zet het onderzoek naar de berovingen en overvallen voort en sluit meer aanhoudingen niet uit. De politie wil ook ú als burger oproepen om verdachte situaties en tips die de politie wellicht verder kunnen helpen in het onderzoek direct te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 27-11-2009 15:54 | © Regio Gelderland-Zuid |