Ingezonden persbericht


28 oktober 2009

Persbericht

Banier organiseert vrouwenweekend

Internationaal spreekster Helen Trowbridge (USA) laat vanuit Gods Woord zien hoe een ontmoeting met Jezus vrouwenlevens kan veranderen en in vuur en vlam kan zetten. Zij spreekt tijdens het vrouwenweekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november. Het weekend vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Het thema dit weekend is ´Kom naar de Bron´. Naast Helen Trowbridge vertelt kleuradviseur Renate Groenevelt over haar passie.

Helen Trowbridge is naast veelgevraagd spreekster auteur van ´Can You Wait One More Hour´ en ´A Night Alone in the Camp´. De hand en zalving van God rust duidelijk op haar leven en ze wordt gewaardeerd om haar echtheid, humor en getrouwheid. Renate Groenevelt leidt onder anderen vrouwen op tot kleuradviseur waarbij geest, ziel en lichaam alle drie een rol spelen.

Alle vrouwen zijn dit weekend van harte uitgenodigd. Vanaf ¤ 41,25 inclusief programma en verblijf in de Witte Herberg kunnen mensen al een plek boeken. Kijk op www.betteld.nl voor meer informatie. Hier kunnen mensen ook de link vinden om zich voor dit weekend aan te melden. Het weekend wordt georganiseerd door Pinkstergemeente Banier. Het is niet mogelijk om een deel van het weekend te volgen.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht