Nieuw: VDB Men's Store


Online herenkleding en accessoires

OUD VOSSEMEER, 20091127 -- VDB Men's Store is een webwinkel in herenkleding en accessoires. Hierin vindt men shirts, jeans, broeken, truien, RVS armbanden, Eau d' Toilette, riemen, schoenen. Voorbeelden van een aantal merken Remixx, GCM Menswear, Duke Clothing, Marvis, Brosseau, Arrivee, Lloyd, Alberto, Haupt.

Sinds kort heeft VDB Men's Store jeans en broeken van ALBERTO. Alberto staat voor Stijl, Kwaliteit, Draagcomfort. Bijvoorbeeld De T400 jeans zorgen voor een ware revolutie. Door het toevoegen van de high-tech vezel EME behoudt de jeans, ook tijdens het dragen, hun pasvorm en drogen sneller dan een gewone jeans. Bij de broeken wordt een nieuw materiaal gebruikt genaamd Ceramica. Door de combinatie met linnen (de broek kreukt overigens niet) zorgt het voor een ultra lichte broeken die zeer zacht aanvoelen aan de huid.

Ook sinds kort in het assortiment van VDB Men's Store de shirts van HAUPT. Modieuze, goed afgewerkte, kleurrijke shirts met 2-3 knoops sluiting. HAUPT besteedt veel aandacht aan de boorden, biezen, manchetten, afwerking, de mix en match mogelijkheden en knoopssluitingen.

Nieuw in het assortiment zijn de broeks- en jeansriemen van het merk Lloyd. Opvallende sluitingen en kwaliteitsleer. Lloyd heeft een internationale bekendheid voor erkenning en kwaliteit op het hoogste niveau.

Davide Vitale Schoenen zijn Italiaanse kwaliteitsschoenen met een lederen zool.

Modieuze leren schoenen van de welbekende Italiaanse kwaliteit, die bij elke outfit passen. Marvis is een italiaanse tandpasta. Deze tandpasta is wel iets duurder als gewone, maar heeft de eigenschap een langere frisse smaak en betere bescherming van tand en tandvlees. RVS Armbanden is een leuk, sportief accessoire die het geheel afmaken.

Betaling gaat gemakkelijk via Pay-Pal of I-deal. Gratis verzending.

VDB Men's Store