Susan Zaagstra is Supervisor van het Jaar 2009


Unamic/HCN levert voor derde jaar op rij de beste supervisor

ALMERE, 20091127 -- Voor het derde jaar op rij is de titel `Supervisor van het Jaar' toegekend aan een teamleider van Unamic/HCN, facilitair dienstverlener op het gebied van klantprocessen. Susan Zaagstra, teamleider in het contactcenter van Unamic/HCN te Haarlem, is op donderdagavond 26 november uit elf genomineerden verkozen tot de beste supervisor in de categorie `facilitair'.

De titel `Supervisor van het Jaar' wordt jaarlijks door een vakjury toegekend aan contactcenter supervisors uit twee categorieën: Inhouse en Facilitair. De vakjury bestond dit jaar uit: Jac Vermeer van SNT (voorzitter), Gerda Verkerk van Oxxio en Anja Hulsenboom van Philipse Business School. De functie van supervisor omvat het leidinggeven en aansturen van een team medewerkers dat structureel en planmatig klantcontact onderhoudt in een contactcenter omgeving.

De dolgelukkige Susan Zaagstra kon haar oren niet geloven toen zij als winnaar uit de bus kwam: "Ik ben echt vereerd met deze benoeming en ook heel trots dat onze opdrachtgever Translink Systems bij de uitreiking aanwezig was. Voor het project OV-chipkaart heb ik vier jaar geleden de allereerste call aangenomen, en afgelopen september de 250.000ste, dan bouw je toch wel een band op samen."

Ook de directeur van Unamic/HCN, Simon Verzijl, is enthousiast: "Ik ben trots op Susan. En drie keer achter elkaar deze titel naar iemand uit jouw organisatie zien gaan is werkelijk fantastisch. De winst van de Gouden FD Gazelle Award eerder deze week zegt wat over de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf in het algemeen, maar deze titel raakt direct de kwaliteit van onze mensen en de dienstverlening die zij voor onze opdrachtgevers uitvoeren."

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenter operaties middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound-diensten zoals klantenservice en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, upselling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over een gespecialiseerde Business Unit die zich richt op outsourcing van `transactiegericht' klantcontact zoals facturatie en creditmanagement en een Business Unit die zich bezig houdt met interim management, training/coaching en consultancy activiteiten op het gebied van klantcontact en klantprocessen. Kijk voor meer informatie op www.unamic.com.





Ingezonden persbericht