Ingezonden persbericht


Monsterboard.nl populairste carrière website van Nederland

Amsterdam, 27 november 2009 - De stemmmen zijn geteld, de winnaars van de verkiezing van de Website van het Jaar 2009 zijn gisteravond bekend gemaakt. Monsterboard.nl heeft de meeste stemmen gekregen van het Nederlands publiek in de categorie Carrière en mag zich daarom de populairste banenwebsite van 2009 noemen. Het is de voor de tweede keer op rij dat Monsterboard.nl deze titel mag voeren.

Tijdens een feestelijk event in Hotel de Goudfazant in Amsterdam heeft Gabry van Beek, Product Marketing Director, de award in ontvangst genomen. Monsterboard.nl liet net als vorig jaar onder meer Bijbanen.nl, Werk.nl, Nationale Vacaturebank, Jobtrack en Volkskrant Banen achter zich in de categorie populairste carrière website van Nederland.

De mening van de gebruiker
Monsterboard.nl is gelukkig met de award. In een reactie zegt Managing Director Diana Krieger: 'De verkiezing Website van het Jaar is hét moment waarop de gebruikers hun mening kunnen geven en die mening is voor ons van enorme waarde. We zijn voortdurend bezig met innoveren en optimaliseren van de site. Deze award zie ik ook als een erkenning van onze inspanningen op dat vlak. Het gaat er immers uiteindelijk om dat de bezoekers tevreden zijn met de site en terugkeren. En het is wederom duidelijk: tevreden zijn ze!'

Dit was inmiddels de achtste editie van de verkiezing van de Website van het Jaar, georganiseerd door Emerce.

/// EINDE BERICHT ///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl ) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Per maand kent de site bijna 1.8 miljoen bezoeken (november 2009).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster(TM), marktleider op het gebied van online recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Massachusetts. Monster heeft 37 lokale websites, gevestigd in 36 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces. Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), het moederbedrijf van Monster(TM), dat al meer dan een decennium marktleider is op het gebied van online-recruitment, heeft als streven mensen te inspireren om hun leven te verbeteren. Door lokaal aanwezig te zijn in belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië kan Monster wereldwijd werkgevers in contact brengen met werkzoekenden van hoge kwaliteit en persoonlijk carrière-advies bieden. Via websites en online-diensten biedt Monster adverteerders brede, welomschreven doelgroepen. Monster Worldwide maakt deel uit van de S&P 500-index. Meer informatie over de producten en diensten van Monster is te vinden op: www.monster.com. Zie voor meer informatie over Monster Worldwide: http://corporate.monster.com.




Ingezonden persbericht