Gemeente Tilburg

Nummer 09650GO

Datum 26 november 2009

Auto-inbraken in uw buurt Tien tips om auto-inbraak te voorkomen In uw wijk zijn auto-inbrekers actief. Ook auto's op het parkeerterrein bij uw woning zijn een aantal keer het doelwit geweest van autodieven. Daarom willen gemeente en politie u graag waarschuwen en tips geven om de kans op een auto-inbraak te verkleinen.

Tips Politie en gemeente doen hun best om auto-inbraak tegen te gaan, maar u kunt zelf ook een aantal dingen doen. In de bijgevoegde folder staan tien tips om de kans op een inbraak in Bezoekadres uw auto te verkleinen. Stadhuisplein 130

Doe bij inbraak altijd aangifte Postadres Mocht er toch zijn ingebroken in uw auto, doe dan aangifte bij de politie. Dit kan via Postbus 90155 internet op www.politiemwb.nl/aangifte. Ook kunt u een afspraak maken via 5000 LH Tilburg telefoonnummer 0900-8844. Als meer mensen aangifte doen, kan de politie meer doen om diefstal te voorkomen en om de daders te vinden. Zo kan de politie signaleren dat op een bepaalde plek veel wordt ingebroken en bijvoorbeeld besluiten zo'n plek goed in de gaten te houden of om andere maatregelen te nemen.

Telefoonnummers politie Ziet u een auto-inbraak? Bel dan 112. Dat geldt ook voor andere spoedeisende meldingen. Voor minder dringende zaken of het maken van afspraak is de politie 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. U kunt voor meer informatie kijken op www.politiemwb.nl of www.tilburg.nl, zoekterm auto-inbraak.

Pagina 1 van 1

---- --

Nummer 09663GO Datum 26 november 2009

Bouwplan sportcomplex Wagnerplein Tilburg Zienswijzen indienen van vrijdag 27 november tot en met donderdag 7 januari 2010 Bij de gemeente Tilburg is een aanvraag voor een bouwvergunning ingediend voor de herontwikkeling van het bestaande sportcomplex De Drieburcht aan het Wagnerplein in Tilburg. Het plan voor het sportcomplex maakt deel uit van het totale plan voor de herontwikkeling van het wijkwinkelcentrum Wagnerplein. Impressies van het nieuwe sportcomplex De Drieburcht zijn getoond tijdens de Noordmarkt in winkelcentrum Wagnerplein op 11 oktober 2009. Bezoekadres Projectbesluit Stadhuisplein 130 Het bouwproject past niet in het geldende bestemmingsplan. Het college wil graag meewerken aan het plan en heeft een ontwerp projectbesluit genomen. Dit is gedaan omdat Postadres de sportactiviteiten in de Drieburcht inmiddels zijn gestopt en de Drieburcht is gesloopt. Postbus 90157 Het is wenselijk om de sportactiviteiten in de wijk zo spoedig mogelijk te kunnen 5000 LL Tilburg vervolgen. De totale plannen voor het Wagnerplein en omgeving zijn op dit moment nog niet voldoende concreet om te vertalen in een bestemmingsplan. Hierdoor kan niet worden Doorkiesnummer gewacht op een bestemmingsplan voor het totale Wagnerplein. Met een projectbesluit voor 013 542 91 47 het sportcomplex wordt vooruit gelopen op het bestemmingsplan. Faxnummer

Ruimtelijke onderbouwing Het college heeft als onderdeel van de eerdere vrijstellingsprocedure een ruimtelijke onderbouwing opgesteld. Op 29 september 2009 is de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerp projectbesluit vastgesteld. Vervolgens is het bouwplan getoetst op technische eisen, eisen van brandveiligheid en heeft de welstandscommissie het bouwplan goedgekeurd.

Als onderdeel van de projectbesluit-procedure wordt de ruimtelijke onderbouwing samen

met het ontwerp projectbesluit ter inzage gelegd. Ook worden de aanvraag voor de

bouwvergunning, het ontwerpbesluit en het bouwplan ter inzage gelegd. U krijgt daarbij de