Politie Zeeland


---


O-3510-2009 Gewond na aanrijding
Vrijdagmorgen is een 56-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gewond geraakt bij een aanrijding in de Edisonstraat in Goes.
Een 47-jarige automobilist uit Goes reed over de Braillestraat in zijn woonplaats. Hij stond te wachten voor verkeer op de kruisende weg, de Edisonstraat. Toen er een ruimte was reed hij door. Hij zag hierbij de vrouw over het hoofd. Zij stak juist op hetzelfde moment de straat over. Een botsing was het gevolg. De vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar knie. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen de automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.

W-3511-2009 Winkeldievegge betrapt
In een supermarkt aan de Papegaaienburg in Vlissingen is vrijdagmiddag een winkeldievegge betrapt.
De 51-jarige vrouw had rond 15.30 uur een fles port gestolen. Zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze een verklaring heeft afgelegd. De vrouw kreeg een proces-verbaal en kon tegen 17.00 uur het bureau weer verlaten.

W-3512-2009 Fietsenkijkavond in Vlissingen
Op het politiebureau in Vlissingen is aanstaande maandag, 30 november, de laatste fietskijkavond van het jaar.
Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de mensen van wie hun fiets gestolen is, of die de fiets op een andere manier kwijtgeraakt zijn, weer welkom op het Vlissingse politiebureau. De ingang aan de Molenstraat is tussen die tijden geopend voor hen. Het verzoek is om een proces-verbaal van aangifte mee te nemen, of een fietssleutel. Kijk ook eens op www.politie.nl/zeeland/projecten/aangetroffenfietsen.asp daar staan ook nog een heleboel fietsen van wie de eigenaar zoek is.

De kijkavond van aanstaande maandag is de laatste van dit jaar, in januari 2010 is de eerstvolgende.





Politie Zeeland