Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

ORKEST 'HEDYS LADYS' MET 11 VROUWEN IN DEN HERDENBERGHER

Muziekcafe Den Herdenbergher heeft een leuke Sinterklaassurprise voor je in petto. Aanstaande zaterdag 28 november komt 'Hedys Ladys', de meest swingende vrouwenband van Twente en Achterhoek met 11 bikkels die weten waar Sara de groove vandaan haalt, naar het Oosteinde.

Drijvende kracht achter Hedys Ladys is Hedy van Ommen. Jarenlang speelde zij op alle mogelijke podia voor zij haar oude liefde, de drumkit, weer nieuw leven inblies. Inmiddels is ze de drijvende kracht achter elf vrouwelijke bikkels die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die ook begrijpen waar het in de muziek om gaat.

De soul- en funkroots van Hedy en haar dames zorgden tijdens tientallen optredens voor een spetterend repertoire met nummers van The Commitments, Sas Jordan, Aretha Franklin en Patty LaBelle. De instrumentladys bespelen de bas, drums, gitaar, toetsen, percussie, alt-, tenor-, baritonsax en trompet, de drie zangladys staan garant voor vocale prestaties die het hele scala van R&B via blues tot soul bestrijken. Zaterdagavond aanstaande vanaf 22.00 gaat het dak er af. Entree 5 euro.

# einde persbericht #