RTL Group

'Succes Verzekerd' met Robert Ten Brink

Robert ten Brink is vanaf 28 november elke zaterdagavond quizmaster van het RTL 4-spelprogramma Succes Verzekerd. Elke kandidaat die Robert verwelkomt in de studio ontvangt bij de start van zijn deelname één miljoen euro. Voordat hij het geld mee naar huis mag nemen, moet de deelnemer eerst alleen nog even zeven vragen goed beantwoorden. .

Hoeveel geld de kandidaat uiteindelijk op zn bankrekening kan zetten, wordt bepaald door kennis en tactisch inzicht. De deelnemer krijgt zeven categorieën vragen te zien en mag vervolgens zelf bepalen in welke volgorde hij de categorieën speelt. De eerste vraag heeft twee antwoordmogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier enzovoort.

Denkt de miljonair het antwoord op de multiplechoicevraag te weten, dan zet hij of zij daar al het geld op in. Weet de kandidaat op alle zeven vragen meteen het juiste antwoord te geven, dan gaat hij als miljonair naar huis.

Twijfelt de kandidaat, dan kan er voor maximaal drie vragen een verzekering worden afgesloten. Dit betekent dat hij zijn geld kan verdelen over de antwoordmogelijkheden waar hij over twijfelt. Uiteraard gaat alleen het bedrag dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde.

Uitzending elke zaterdag vanaf 28 november, tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 4.
Website: rtl.nl/succesverzekerd

---

Noot aan de redactie: Nieuw fotomateriaal van Robert ten Brink is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.