Ingezonden persbericht



---



Persbericht, winter 2009/2010

« de 10 geboden »

Rinkelende munten van BBBrasil raken je hart

We zijn tegenwoordig zo in de ban van "munten", dat we helemaal voorbijgaan aan al het bijzondere, het mooie dat ons drijft. BBBrasil introduceert daarom "rinkelende munten" in haar armbanden collectie: "de 10 geboden" . Wij en onze relatie met anderen in de wereld: daar moeten we aan werken. De nieuwe armbandenset is super hip, super hot. Trakteer jezelf, omdat je het waard bent. Maak je vriendin "stilzwijgend" blij, want "de 10 geboden" doen het woord. Sterker nog: de "rinkelende muntjes" laten van zich horen.

« de 10 geboden » van BBBrasil is een set van 10 smalle armbandjes, bijeengehouden door een Bonfim-gelukslintje, voor E23,95. Aan ieder armbandje hangt een zilveren munt met een ingegraveerd Romeins cijfer: I tot X. Deze cijfers symboliseren de 10 geboden. Een vrolijke en speelse manier om bezig te zijn met en te laten zien dat er meer is dan geld als drijfveer. « de 10 geboden » zijn verkrijgbaar in zwart, zilver of beige.

BBBrasil

Het Braziliaanse gelukslintje "Bonfim" is één van de bekendste en oudste symbolen van het jonge, dynamische Nederlandse label: BBBrasil. De stijl van BBBrasil is dat ieder sieraad een betekenis heeft en dat alle sieraden te maken hebben met geluk en bescherming. Naast de vertrouwde Maria-afbeelding maakt BBBrasil steeds vaker gebruik van andere geluks-hangers zoals hartjes, engeltjes, duifjes, Indiase heiligen en "evil eyes". Na de succesvolle start van BBBrasil in Nederland, is ook het buitenland geïnteresseerd in de hippe sieraden en modeaccessoires.

Mail voor verkoopinfo naar bbbrasil@planet.nl of bezoek de website www.bbbrasil.nl.

NOOT AAN DE REDACTIE