Missie MAX

Omroep MAX en de thuisfrontorganisaties van Defensie organiseren zaterdag 28 november in de Jaarbeurshallen in Utrecht voor de tweede keer Missie MAX. Dit groetenprogramma is speciaal voor thuisfront van militairen die tijdens de feestdagen zijn uitgezonden. Naast entertainment van bekende artiesten als Jan Smit en Nick & Simon krijgt de relatie de gelegenheid een dvd-boodschap in te spreken. Deze persoonlijke boodschap wordt opgestuurd naar de verschillende missiegebieden, zoals Afghanistan, Bosnië, Irak en Soedan.

Op die dag kan het thuisfront genieten van optredens van Jan Smit, Nick & Simon, Thomas Berge, Hansen Tomas, Jannes, de Johan Willem Friso Kapel & Linda Wagenmakers, Albert West, Antje Monteiro, Marga Bult, Dominique Vos en Berget Lewis. Naast relaties spreken ook tal van bekende Nederlanders een boodschap in. Jan Slager, directeur van omroep MAX, bezoekt samen met de zanger Hansen Tomas Afghanistan en Bosnië om een aantal van deze groeten persoonlijk te overhandigen.

Ver van je familie en vrienden je werk moeten doen is al lastig genoeg. Tijdens de feestdagen weegt het gemis extra zwaar. En natuurlijk geldt dat ook voor de achterblijvers. Samen met de thuisfrontorganisaties maakt Defensie daarom veel werk van de komende feestdagen. Met speciale bijeenkomsten en vieringen, hier en in het buitenland. Van een Kerstdiner in Uruzgan tot Missie Max in Utrecht. Gemakkelijk zullen deze dagen nooit worden. Maar Defensie doet er alles aan de afstand zo klein mogelijk te maken.


Noot voor redacties
Noot voor redacties (