Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - Twee mannen aangehouden na vechtpartij          

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 november twee mannen (19- en 23-jaar uit Zutphen) aangehouden voor mishandeling. De twee waren betrokken bij een vechtpartij in het centrum van Zutphen.


Surveillerende agenten werden omstreeks 02:45 uur geïnformeerd door portiers over een vechtpartij in een uitgaansgelegenheid. De twee mannen bleken verantwoordelijk voor de vechtpartij en werden aangehouden. Zij werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zutphen - Gewapende overval kapsalon                      

Op vrijdagavond 27 november vond er een gewapende overval plaats op een kapsalon aan de Laarstraat in Zutphen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.


Omstreeks 20:30 uur kwamen twee mannen de kapsalon binnen en bedreigden een personeelslid met een vuurwapen. De mannen gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Ze zijn waarschijnlijk op een scooter gevlucht in de richting van de Melatensteeg.


Eén van de mannen droeg een lange jas licht van kleur, een donkerkleurige petje en witte sportschoenen. Hij was tussen de 25 en 30 jaar oud. Smal postuur, 1.85-1.90 m lang.
De andere man droeg een zwarte leren jas.


De politie is direct een onderzoekt gestart. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800- 7000.

Joppe - Woninginbraak                                     

Op vrijdag 27 november werd er ingebroken in een woning aan de Dommerholtsweg in Joppe. Er werden meerdere goederen weggenomen.


De dader(s) kwam binnen door een raam te forceren en ging er onder meer met sieraden vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

Laren - Man gewond na kop-staartbotsing                   

Een 19-jarige automobilist uit Borculo raakte vrijdagmiddag 27 november gewond nadat hij op de Rengersweg in Laren (Gld) in aanrijding kwam met een 31-jarige vrouw uit Barchem.


De hulpdiensten kregen omstreeks 13:40 uur de melding van het ongeval. De 31-jarige vrouw reed in de richting van Deventer. Voor haar reed een auto die op een gegeven moment afslag. Hierdoor moest zij remmen. Haar achterligger, de 19-jarige man, had dit niet op tijd in de gaten en botste tegen zijn voorligger. De 19-jarige man raakte hierdoor gewond en liep nekletsel op. Hij moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijdt en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De 31-jarige vrouw en haar twee inzittenden werden door ambulancemedewerkers gecontroleerd. Zij konden hun weg vervolgen. Beide auto's zijn afgesleept.




---- --