Politie Zeeland



Z-3517-2009 Dronken automobilist is rijbewijs kwijt, Heikant
Op de Schoolstraat is zaterdag rond 01.45 uur een 39-jarige automobilist uit de gemeente Hulst betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Hij had ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs moest hij daarom inleveren.

Z-3518-2009 Automobilist rijdt tegen verkeersbord, Terneuzen
Zaterdag omstreeks 11.45 uur is op de Buitenhaven een personenauto tegen een verkeersbord gereden.
De bestuurder, een 57-jarige Duitser, verloor in een bocht de macht over het stuur waardoor hij tegen het bord reed. Ter plaatse werd van de bestuurder een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken waarna hij werd meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen. Daar kreeg hij een rijverbod van twee uur en een proces-verbaal. Bleek dat hij ook nog een boete had openstaan van 135 euro. Na betaling hiervan mocht hij het bureau weer verlaten.

Z-3519-2009 Getuigen gezocht van aanrijding, Terneuzen
De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 19.00 uur plaatsvond tussen een dienstvoertuig van Politie Zeeland en een personenauto. Beide voertuigen kwamen op de kruising Guido Gezellestraat/Vlietstraat met elkaar in botsing.
De politiewagen was op weg naar een melding en reed met optische- en geluidsignalen over de Guido Gezellestraat. Gekomen op de kruising met de Vlietstraat reed de surveillanceauto langzaam door het rode verkeerslicht.
Andere automobilisten maakten ruimte maar een 18-jarige automobilist uit Terneuzen die over de Vlietstraat reed had dit alles waarschijnlijk niet in de gaten. Een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844.





Politie Zeeland